Foredrag om førstehjælp og sikkerhed.

Førstehjælp For Dig afholder levende og informative foredrag om førstehjælp og sikkerhed.

Foredragets formål er at give Jer en orientering om hyppigt forekommende ulykker/uheld. Vi fokuserer på, hvordan ulykker/uheld forebygges og hvordan I kan undgå uhæld og skulle skaden ske vi i være rustet til at hjælpe den tilskadekomne. Vi målretter selvfølgelig foredraget til jer

Vi skræddersyr foredraget, og vi sørger for, at I får det optimale udbytte uanset om I er en stor eller lille virksomhed/institution.

I er i centrum
I vores undervisning tager vi udgangspunkt i jeres rammer og hverdag. Vores erfaring er at det gør foredraget virkelighedsnært for jer.

Jeres udbytte er vores arbejdsglæde
Når vi indgår en aftale, kan I forvente at vores instruktører, er levende og nærværende. Vi har stor erfaring inden for ambulancekørsel, brand og redning.

Vores erfaring er et væsentligt element i foredraget.

Vi afholder foredrag for alle målgrupper
Vi afholder foredrag for små og store virksomheder, institutioner, biblioteker samt forældreforedrag på børneinstitutioner og skoler.

Om os:

Vi arbejder alle til daglig, som professionelle inden for den præhospitale, beredskabets verden, som ambulancebehandlere/Læge assistenter/paramedicinere/brandmænd/holdledere, og vores undervisning vil bære præg af at alle vores instruktører har mange års erfaring fra den virkelige verden, og vi vil bringe den “virkelige verden” ind i foredraget, med historier og cases som relatere til det fortalte.