Værdigrundlag

Kvalitet, Præcision, Ordentlig-hed,Tillid & Stolthed.

Vi sætter en stor ære i kvalitet fra start til slut.
Vi har mange års erfaring, hvilket har gjort at vi i dag kan løfte store som små opgaver med Kvalitet, Præcision, Ordentlig-hed, Tillid og Stolthed som slutresultat.

Vi arbejder alle til daglig, som professionelle inden for den præhospitale, beredskabets og sygehusets verden, som ambulancebehandlere/læge assistenter/paramedicinere/overlæger med speciale i anæstesi/ambulance læger, sygeplejersker, brandmænd/holdledere, Erfarne soldater. Vores undervisning vil bære præg af at alle vores instruktører har mange års erfaring fra den virkelige verden, og vi vil bringe den “virkelige verden” ind i undervisningen, med historier og cases som relatere til det fortalte.

Vores instruktører underviser efter de gældende retningslinjer, udarbejdet af Dansk Førstehjælpsråd & ERC. Vi er godkendt af Dansk Førstehjælps Råd, ERC og Beredskabsstyrelsen til undervisning i brandbekæmpelse, førstehjælp og brug af hjertestarter samt certificeret af Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) til undervisning i varmt arbejde.

Førstehjælp For Dig er nu også med til at sikre dig i LEGOLAND®

Vi er også ejere af Plastershoppen:

plastershoppen.fhfd.logo2

Autoriseret forhandler af:

AUTORISERET FORHANDLER - Emblem - ROTAIDAUTORISERET FORHANDLER - Emblem - PRESTANAUTORISERET FORHANDLER - Emblem - IPADAUTORISERET FORHANDLER - Emblem - TELEFUNKENAUTORISERET FORHANDLER - Emblem - BRAYDENmindray.jpg

Samarbejdspartnere

Eksterne henvisninger: