Persondatapolitik

Førstehjælp For Dig

Gemmer og bruger ikke dine data, ud over normal nødvendig data som navn, tlf. adresse, cvr. Nr. evt. EAN nr. disse oplysninger er nødvendige at have for at kunne fakturere.

Førstehjælp For Dig prioriterer beskyttelse af personlige oplysninger meget højt. Vi efterlever vejledninger fra Persondataloven og Datatilsynet, så kunder sikkert kan opholde sig på vores hjemmeside.

Når du henvender dig til os via internettet, telefonisk, på mail eller handler i vores webshop, vil din henvendelse i nogle tilfælde blive gemt elektronisk, i vores mail og telefon kartotek, for at vi kan kontakte dig igen hvis det er det du ønsker, og det vil kun være navn, tlf. og mail add. Vi videregiver ikke dine data til tredjepart. Alle medarbejdere hos Førstehjælp For Dig, der arbejder med persondata, er underlagt en underskrevet tavshedspligt.

Du kan indhente nærmere information om de oplysninger, vi har registreret om dig og få rettet eller slettet eventuelle fejlregistreringer ved at henvende dig til Førstehjælp For Dig. Du kan kontakte os på de nedenfor anførte kontaktdata.

Yderligere info

Førstehjælp For Dig

+45 40 130 112

kontakt@fhfd.dk